Àngel Manuel Hernández Cardona

Articles de plantes

Les plantes de Viladecavalls, ara a la xarxa

Posted by angelhc a Octubre 16, 2019

El llibre Les plantes de Viladevalls (2004), totalment exhaurit en haver-se fet una edició curta, ha estat recentment (2019) digitalitzat i posat a la xarxa per l’Ajuntament de Viladecavalls:

El libro Les plantes de Viladecavalls (2004), totalmente agotado por haberse hecho una edición corta, ha sido recientemente (2019) digitalizado y puesto en la red por el Ayuntamiento de Viladecavalls:

https://www.viladecavalls.cat/coneix-viladecavalls/publicacions/quaderns-dhistoria-de-viladecavalls-volum-vii-les-plantes-de-viladecavalls

Aquest llibre és una mostra ben il·lustrativa de la singularitat de la flora i vegetació de Viladecavalls (província de Barcelona). Encara que no és pròpiament una flora del municipi, constitueix un important treball florístic, amb aportacions notables al coneixement de la flora catalana. La inclusió d’itineraris de natura pot ser d’utilitat per als naturalistes i excursionistes.

Este libro es una muestra muy ilustrativa de la flora y vegetación de Viladecavalls (provincia de Barcelona). Aunque no es propiamente una flora del municipio, constituye un importante trabajo florístico, con aportaciones notables al conocimiento de la flora catalana. La inclusión de itinerarios de naturaleza puede serde utilidad para los naturalistas y excursionistas.

Les plantes de Viladecavalls

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: